Sååå lycklig

Igår vad det åter igen dax för BVC och nya kontroller..
 
Sist hade ju inte hennes huvud växt så mycket .. :( Något som gjorde oss jätte ledsena, och oroliga..
Men denna gång, fick mamma tårar när jag hörde siffrorna.. :D
 
Vikti: 9400g
+ 200 g
 
Längs: 74 cm
+ 1 cm
 
Huvud: 42,6
+3 mm
 
Och dessa pluss på alltså exakt 2 veckor, fantastiskt va?? Vilken lycka, och ett litet lugn när jag verkligens er att det växer och kurvan pekar nu lite uppåt hoppas hoppas att det verkligen fortsätter så här nu och att det inte stannar.. åter om 4 veckor,, Då är hon även 1 år, skrutta!
 
Efter det besöket så fick snuttan välling och somnade gott i vagnen, det var ju mitt i hennes"normala" sov tider, jag gick och strossade på stan, handla lite saker inför 1 års kalaset, och gick och fönster shoppa lite och unnande mig faktiskt en lunch på subway, och tyris sov som en stock hela tiden även att jag fick ut och in i butiker hela tiden upp för trappor och liknande.. Duktig tjej, gillar och vara på stan med mamma..
 
Och vid 13,00 började vi åka hemmåt för stopp på ikano o apoteket för att hämta tyras medicin.. sedan hämta syrran på förskolan och sedan hem för mellis och bus innan jag skulle bege mig mot gymmet och ett Body Combat pass.. Ett pass som var skapligt tufft, svider och ömmar lite i muskelrna idag men idag kör vi ett zumba pass.. hej o hå..
 
Hoppas ni alla får en bra lill lördag..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0