Söndag :(

Usch redan söndag. Vart har denna helg tagit vägen???

I går lördag hade vi bara slappar dag, hemma fram till em då vi tog bilen och åkte ut till LJUNGSBRO för att se om Siv o Roland var hemma men det va dom inte :( blev ett vart uppåt ljung o i skogarna :) sedan hem för tacos o lördags mys = körslsget, Tuwis fick en ny Barbie film så hon va klistrad vid den! Och tyris somnade som vanligt vid 19.30 ca .

Idag har det oxå vart lugnt fm spenderades av städning vid 13 åkte vi mot Torsby för lunch på donken sedan stadium för att inhandla skor till Tuwis som ska börja på FunkyKidz på söndag :) sedan ut mot Ekängen för att lämna kidsen ett tag för att ja o Mogge skulle tvätta bilen! 2 h i tvätthallen blev det, trevligt att umgås så att tvätta gemensamt ❤ så nu glänser pärlan igen :)

Måndag imorgon, Mogge jobbar sedan ska han till naprapat se vad vi hitta på ;)

God natt på er 🌙


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0