Är det vår nu?

Är våren här för att stanna nu? Eller vad tror ni ? 
Ingen kommer bara gladare än jag ;) äntligen blommor och plantera :) älskar't !
Idag planterade jag det flesta krukan till altanen, som nu pryder bordet så fint :) lite lyktor och dekoration så är bordet klart för vår:) 
Men mer blommor ska in, har bara ännu inte bestämt mig vilken färg nyans jag vill ha iår, ilands problem lr hur ? 

Idag har jag på fm hunnit bäddat rent i båda tjejernas sängar och efter det lekte jag och Tyra på hennes rum ett bra tag och hon utvecklas hela tiden:) nu när hon sitter på golvet har hon kommit på att hon kan snurra på sig och dra sig bakåt och lite framåt, men framåt verkar vara svårare :) hon hittade även sitt kök i rummet där hon stod länge själv och höll sig i, och gav mig saker som kastrullerna och liknande och jag satt snett bakom henne! Och hon klarade det galant, det går framåt och framför allt så ser man att hon verkligen vill stå själv hon vill kunna gå!
Och nu är det så att hon blir så frustrerad när hon vill ta sig framåt fast hon inte kan  riktigt ! Lilla gumman du är så starkt och duktigt så det kommer! 
Nu sover sessan i vagnen ute på altan och ja slappar i soffan skönt :) snart dax att hämta hem stora syster från förskolan! 
Se om ja tar me mellis så kan vi stanna i lekparken och busa o ha mellis mys innan hemgång! 

Ska fortsätta slappa lite !
Ha en toppen onsdag 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0