Helg = jobb

Denna helg har bestått utav jobb , jobb o jobb och passen har verkligen vart jobb hela tiden .. Många bebisar dom vill titta ut och mycket annat :( trots stress, dåliga patienter, ingen lunch/rast  så älskar jag mitt jobb <3 bästa tänkbara arbete :)

Igår efter jobbet blev det ett micro vil på soffan innan vi åkte för att hyra film och träffade även pappa & Gun vid Ica och dom hängde på hem och käka tacos, och det va oslagbart gott, efter det blev det äppelkaka o vaniljsås mumma :) kände jag mig väl förtjänt av efter ett hektiskt jobb pass, pappa o Gun åkte hemmåt vid 22 och vi satte på en film (hundraåringen) men tror ni ja såg klart det? Nopp ögonen var så tunga så don slog igen o mogge väckte mig kl 01 ca för förflyttning till säng:) 

Just nu däckad i soffan efter dusch. Bad av kids, rensning av leksaker, dammsugning och båda kidsen ligger i sängen.. 
Imorgon upp med toppen, morgon fritids för Tuwa och morgon dagis för Tyra första för dom båda .. Ska gå bra hoppas ja.. Känns bara lite halv tufft art Tyra går så pass långa dagar men ett måste tyvärr :( 

Nehe sova kanske ?? ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0