Mysigt avslut

Natten till går (måndag) var det en hel del att göra på jobbet :) skoj ! 

Väl hemma vid ca 7.30 har mogge glömt ställa in Tyras nya vagn (och det spöregna) så det var fullt med vatten i den :( och väl inne ligge mogge i soffan o somnade på kvällen så tv: n stod på :/ karlar!! 

För Tyra går det kanon på förskolan , mogge lämnade henne igår oxå likaså i fredags och assistenten tar henne och sedan vinkar Tyra glatt hejdå! 
Duktig tjej! Inget pippel lr gråt förens mogge har kommit igen o ska hämta henne så har hon storgråtit:( lilla gumman... 

Just nu sitter jag på altan, pappa kom förbi med fika :) trevligt :) mogge jobbar, han bygger en låda som Tuwis & Tyra ska ha sina leksaker i utomhus:) 

Snart ska jag bort och hämta Tyra på förskolan:) dom ringde nyss o meddela att hon kändes lite varm o dom hade tagit tempen som visa 37,7 men hon har vanligen en kroppstemperatur på 37,5 så inget märkligt. 

Igår kväll åkte Tuwis och jag iväg, vi åkte in till stan åt kebab gick på bio och såg draktränaren 2, och måste säga att den va riktigt bra! Tuwis satt helt inne i filmen i närmare 2 h :) 

Nehe ska väl kanske plocka in fikat o göra iordning mig...

Ha en kanon tisdags alla 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0