Jävla skit mage

Igår jobbade jag, ut i snön på morgon ingen höjdare enl. Mig..hatar verkligen vintern usch! 
På jobbet var det mycket jobb mycket patienter och tyvärr balla min mage ur.. Tog på panodil vid 11 som kan gjort lite verkan men vid 14 blev det värre :( fick gå hem då för att jag hade så ont så jag grät! 
Hemma tog jag tradolan som gav lite effekt sedan begav vi oss till Ekängen för käk även Frida och Robin var där, mycket trevligt.. Blev lite mini firande av Robin dom fyller på tisdag 🎉
Vi kollade även igenom och la till lite i anmälan och nu är den helt klar ska vara skickas in! Så himla skönt! 
Magen ballade ut igen när vi var i Ekängen, hatar det! Smärtan är så extrem så det går inte beskriva! 
Vi var hemma vid 00.00 tiden fick med oss ett barn hem den lille somnade gott i Ekängen så hon fick övernatta❤️
Hemma bröt helvetet loss smärtan blev värre o värre! Det kom som i attacker fick blunds 10 min innan det kvar smärt genombrott i 1h till slut va smärtan så intensiv så jag kräktes utav den.. Lyckades somna tillslut vid 05.50 o vakna panik kl 9 av smärtgenombrott!:( hatar hatar min mage:( 

Ligger nu i sängen och ska flrsöka sova skulle ha jobbat idag men det blir inget och skulle även kört Tuwa o saga på kalas innan jag började men det får mogge göra.. 

Helvetes mage😡




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0