Mitt i veckan

Igår var det onsdag, Tuwis va på förskolan och Tyra och mamma myste hemma! Tyra va inte riktigt sig själv igår, hon var ledsen och skrikig hela dagen! Och trött redan efter 2,5h då vi hade gått upp och det är inte likt henne! 
Hon sover nu ca bara 45min/ dagen vaknar 8 och somnar 20 på kvällen och sover hela natten. 
Men hon fick sova igår la henne vid 11 i sin säng och hon somnade omg.  Lilla gumman.

Vid 14 hämtade vi hem stora syster som var eld och lågor då dom sprungit sportlovs loppet och tuwa hade orkat springa fyra varv :) duktig tjej:)) och sp hade dom fått blåbärssoppa :) mumma enligt Tuwis :)

Eftermiddagen spenderades hemma med bad och bus, Mogge jobba över till 19 så dagen blev lång men mysig:)
Båda tjejerna vadade tillsammans och Tyra bajsa även denna gång i badkaret och Tuwis får panik och flyger snabbare upp än blixten! Och ja garvar ihjäl mig, hon är så rolig! Hahahahha 

Idag torsdag och vi ska till medmera butiken på sportlovspyssel, kusin charlie ska vi ta med oss så kommet bli en rolig o pysslig dag:) ikväll möte med barnhjärtefonden så full rulle :)

Hoppas ni alla får en bra torsdag 




Kommentarer
Postat av: Lillian

celui de la reine Hortense, werden durch Zuhihr von massigen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0