Mycket nu..

Nu va det ett väldigt bra tag sedan jag skrev.. Ledsen för det.. 
Men det har hänt saker runt om oss som gjort att jag inte orkat skriva och inte heller har känt att jag haft nått att skriva förutom ledsamheter.. 

Men iaf det har hänt mycket sedan sist en liten krigare har blivit hämtad utav änglarna, älskade lilla Texas, varför??? Varför är livet så jäkla orättvist ? Varför ett litet oskyldigt barn? 
Igår var vi i kristberg kyrka och sa hejdå till honom. En dag som var så tung och så jobbig men vilken fin begravning. Men att se denna lilla vita kista gjorde så ont och det kändes så fel.. :( 
Men älskade lilla Texas sitter på ett moln med sin spruta och ser ner och är så stolt över sina underbara o starka föräldrar och storebröder <3 

Annars jobbar jag massor och jag trivs så himla bra, älskar mitt jobb. Det är helt fantastiskt och jag har fått sådan underbar feedback.. Fått så mycket beröm av både personal och patienter som jag vart med på förlossningar :) och detta stärker mig så mycket <3 
Jag har verkligen hittat "hem" min dröm är verkligen ! *lycka* 


Hemma är det renovering på gång hela tomten ska göras om och det är mycket jobb men så kul och det kommer bli så fint:) längtar tills det är klart! 

Tuwis kom hem för en vecka sedan oxå efter en vecka på Mallis, kanon väder hade dom haft och jätte mysigt! Shopping för fulla muggar och Tuwis har nästan lärt sig simma, duktig tjej! En vecka utan båda tjejerna hemma var konstigt och väldigt tomt kan ja lova men skönt för Tuwa att få all uppmärksamhet o lite egen tid <3 vår stora tjej! 
Tyras utveckling går sakta framåt hon är något stadigare och har gått två steg helt själv mellan mig o mogge men då väldigt vingligt :/ men det kommer mer o mer :) duktig tjej :) 




Hoppas allt är bra med er alla :) 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0