Måndag

Ja då var måndagen över, vi fick sov morgon eller jag fick:) mogge åter gick till jobbet idag. 
Tuwis kom ner till oss i natt och vi två vaknade 10.30' omg ;) lyx.. Tyra låg och snacka o jollra lite på övervåningen.. Inget högljutt  man vaknade inte.. Men skönt va det :)

Fm gjorde vi inte så mycket bara slappa, tvätta o myste.. Tyra va ute och sprang i sin nya stol och Tuwis cykla brevid.. Tyra älskar verkligen den där stolen, och hon har fått in snitsen på den.. Duktig tjej :)
Em bjöd på lite sol så under tiden Tyra sov drog jag fram stolen och sola Medans Tuwis byggde koja på altan och åt sedan glass där.. 
När mogge kom hem åkte vi och storhandla , roligt värre.. Men ack ett måste efter helgen och en vecka fullt med natt jobb o sedan midsommar på fredag :) 

Nu på kvällen harvi tömt Tuwis pool, ellervi börja igår kväll men 2541 liter vatten är mycket att tömma ut på tomten på än gång så fick ta det i omgångar.. Men nu så ör den tom och det ser ut som ett ufo har landat på tomten :( usch va fullt.. Det värsta med pool, hoppas det tar sig snart igen.. Nästa år blir det en liten plask pöl sommarn kan tömma varje dag så man slipper förstöra gräset , hihi 

Slappa lite nu, ladda för jobb natt nr 1 imorgon:) 

Bye 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0