Onsdag

Ja imorse försov vi oss, inte mycket men vaknade panik 8.30' skönt :) men lite panik blev det på med kläder på tuwis, frulle ovh sedan göra iordning henne håret och sedan väcka Tyra.. Full rulle! Och väcka Tyra är inget problem kan ja lova hon skiner upp som en sol när man pussar på henne :) men iaf vi va på förskolan vid 9.30, bra va? Hahaha

Medans storasyster va på förskolan så städade vi hemma, och även möblerade om i Tyras rum, vet inte var ja får all min energi ifrån men det sprudlar :) och det är underbart, där emot är ja helt däckad kvälls tid men då får man va trött,eller hur?;) 

Idag kom äntligen Tyras hjärtmedicin, den har vart på villovägar från tillverkaren till Apoteket men äntligen kom den o tur vad ET då jag tog den sista idag till 14 medicin.. Men hämtning av 2 månaders hjärtmedicin så är vi redan uppe i högkostnadsskydd, svin dyra mediciner och det är bara den ena sedan har hon två till.. Ja tack o lov för högkostnadsskyddet... 

Efter middagen ikväll tog mogge me barnen ut i lekparken o latja så ja fick duscha o bara slappa lite, tack älskling <3 
Nu snart sängen och imorgon torsdag och habiliteringen står på schemat! Se om Tyras nya stol har kommit.. 

Ha en toppen kväll 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0