Dop & ledsen bebis

Vilken dag :/ Shit alltså !

Upp och hoppa och göra det sista och dekorera alla 50 st cupecakes som Fillan o Charles skulle hämta kl 10.00 och kl 11 skulle Tuwis iväg på kalas på bus fabriken !

Och kl 13 skulle vi iväg och vi skulle göra oss iordning! Stressa bör nog bli mitt nya mellan namn för jag gör faan inget annat :( 

Men iaf hämtade Tuwis från kalaset 13.45 åkte och hämtade upp svärmor och sedan bar det av till Kaga Kyrka, där inne hade inte vi vart sedan vi blev man och hustru för snart tre år sedan :)

Kidsen skötte sig i kyrkan lr Tyra tyckte i slutet att det va trokigt så Mogge knallade ut med henne och vad gör hon då , ju sätter på larmet i kyrkan 😂 

Efter kyrksermonin begav vi oss till bygdegården där det bjöds på smaskigt fika.. Där började Tuwis leka med andra barn så hon hade skoj men lilla Tyra blev förändrad helt plötsligt. Hon som ALLTID är glad. Men idag ledsen, inget passa, hon vara skrek inte sig själv :( då vi blev inte långvariga:( stannade till efter present öppningen. 

Nu ikväll har Tyra fortsatt vart konstigt, ledsen skrikig! Och vi vet inte vad det är! Misstänkte över trött då hon bara sov 40 min på dagen och det har vart en tuff vecka för henne, eller öronen igen ? Men hon reagerar inte när vi trycker eller drar lite försiktigt i dom. Förstoppad igen då hon skött magen dåligt denna vecka då hon fick 1 1/2 påse forlax idag och även resulax men av den har det inte kommit något :( 
Hon sov 1h innan hon vakna igen:( nu ligger hon hos Mogge i soffan hon har lekat på mitt bröst ett bra tag❤

Hoppas verkligen att det inte e någon allvarligt bara :/

Nu somnar jag snart i soffan, ögonen går i kors :( 

Alex, Charles, Fillan och lilla Enzo ❤

Enzo Attila Alexander 
Rode


Cupcakes 

Kalas dax ❤

Älskade tyris just nu 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0