Förkyld krigare

Två nätter nu utan någon sömn:/ känns sådär kan ja säga! 
Tyra blev natten till igår genomförkyld kom utan för varning :/ och inatt kom feber dock som tur va inte då hög 38 grader men hon blir tagen .. Men det positiva är att hon äter mat o drick helt ok fortfarande , peppar peppar ! Det är alltid ett orosmoment tycker ja :/ 

Nu ligger våran krigare och sover i vagnen inomhus, lättare att ha henne o högläge i vagnen... Kanske blir nattens sovplats för henne oxå :/ 

Idag är det än dag full av händelser pga Tyras feber blir jag hemma tills Mogge kommer och ska snabbt utföra vissa ärenden sedan hem igen för Mogge ska i väg o klippa sig och sedan ska ja iväg igen och sedan hem och göra det sista på renoveringen av dockskåpet, göra cheesecake och cupecakes för imorgon är det inte vilken dag som helst utan Tuwas födelsedag :) och det är ingen som missar kan ja säga då Tuwis har sjungit hela morgonen att det är Ebbes födelsedag, och hon har planerat hur vi ska sjunga för henne på morgonen, vilken sång vi ska sjunga :)
Och på kvällen kommer släkten :) kalas i hela tre dagar i rad nu som på söndag även avslutas med dop för Enzo :)
Så dagarna framöver vet vi vad vi gör iaf :) 

Nu ska ja njuta lite i soffan med kaffet, prisa Gud för kaffe säger ja;)
Se när liten vaknar 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0