Vår torsdag

Ja torsdag redan, ja tjatar alltid om att veckorna går så fort men fattar fortfarande inte hur det fungerar, dagarna känns långa imellan åt men dom svischar ändå förbi snabbare än man fattar :/

Iaf torsdag idag betyder förskola för Tuwis och habliteringen för mig och Tyra!
Vi lämnar alltid Tuwis med bil dom dagarna vi ska till BUH för Tuwis börjar 9.00 och vi ska va på BUH vid 10.00 så passar bra att ge Tyra lite mellis innan träningen drar igång och även jag hinner ta en kopp kaffe:)

Idag va det många barn tror vi va 7 st, roligt :) 
Tyra utvecklas så bra, det går verkligen framåt igår stod hon ca 10-15 SEK helt själv, duktig tjej:) stolt mamma till max!
På hab. Idag så tränade vi på att ställa oss upp och från sittande på pall till ribbstol är ingen match för Tyra längre hon hoppas nästan upp nu ! Sedan testa vi från pall till bord lite svårare men hon klarar det me:) gå med rockring, ligga lite på mage! Gå i trappa kan hon när man håller henne i händerna! Jätte duktig :) 
Man blir så stolt:) lagom när vi skulle äta lunch och vi föräldrar blir bjuda på fika så blev tyris gnällig och trött så lite mat fick jag i henne och en macka fick ja i mig själv innan det blev så att jag fick klä på henne och sätta henne i vagnen och hon somna nästan direkt! 2h träning och träffa andra barn är jobbigt och det är även en liten dum tid 10-12 borde va 9.45-11.15 lr liknande för dom flesta barnen sover lunch vid 12... Ha det som önskemål sedan!

Efter BUH åkte Tyra och jag hem, jag väckte henne när jag bar över henne till bilen och självklart ville inte hon sova mer men envis mamma så fick hon allt somna i vagnen när vi kom hem då hann jag plocka lite, hänga in tvätt och slänga in ny maskin så tre maskiner hann jag tvätta idag:) skönt !

Tuwis höll på med matte när jag o
Kom och hämtade henne, räkna och lära sig siffror ;) hon tycker det är så skoj och suger i sig info och lärnande. Och nu har hon även börjar ljuda ord, duktig tjej, stola föräldrar till våran snart 6 åriga prinsessa ❤

Ikväll var jag iväg möte med Barnhjärtefonden, mycket och tänka på och mycket att göra men det är skoj och sååå enormt viktigt .
Tveka inte att gå in  www.barnhjartefonden.se 

Denna bild nedan har vi gjort i dag b.la som är på vår FB sida

Nu sängen imorgon fredag Tuwis börjar .8.30 så upp me tuppen 

Godnatt 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0