Torsdag

Idag har det vart en lång dag, började med att lämna Tuwis på förskolan som vanligt kl 9 då dom var inne och skulle ha gympa :) efter det gasade jag och Tyra vidare in till stan och habliterinngen! 
Det var träning/lek/motorik/massage/sång, småbarnsgrupp:) idag va vi många barn mycket roligt:) och alla dessa fantastiska föräldrar :) 
Under dessa timmar så börjar vi först med sångstund/samling sedan så har sjukgymnasterna gjort olika stationer ca 7 st där man får testa och träna motoriken på olika sett. Ena är på matta träna fyrfota (krypställning ) ligga på mage mm, andra har ett "mys" rum, tredje en gunga som är en stor platta som man kan sitta lr ligga på, Tyra sitter och övar på balansen. Hon är jätte duktig! Vilken balans! Sedan är det massa olika "kuddar" runda som man lam öva att sitta  på, ligga på mage på t.ex sedan är det ribb stolar som man får öva sig på att resa sig emot upp till stående ingen match för Tyra nu från ett sittande läge på pall, sedan en trappa som man kan gå i , Tyra går upp i den utan problem nerför lite svårare, sista en  stutsmatta.. 
Idag var Tyra väldigt trött mot slutet då hon vakna kl 7 idag hon brukar sova till 8,20 lr får väcka henne.. Så förstår att hon blev trött och sedan träning på det så efter lite fika för mig och lunch för Tyra så somnade hon gott i vagnen och jag tog en promenad runt ån, va ju helt fantastiskt väder, solen värme verkligen:)) 
Kändes verkligen som våren är på väg nu såg passa "vår" blommor inne på tomterna längst ån och det kändes ännu mer vår!

Efter det dax att hämta syster på förskolan. Där möttes vi av melodifestivalen. Alla barnen hade gjort varsin mikrofon och hade bestämt varsin artist dom ska vara och idag hade dom även röstat fram en programledare och det blev Tuwa ❤
Så när vi kom så repade dom och det var Tuwas tur, man spricker av stolthet ❤ 

Nu ikväll har svärmor vart här o fikat och hon hade med sig Mogges gamla tröja med rosa pantern på som han hade som liten :)) den passar nog på Tyra snart! Samt fick tjejerna en varsin blomma dom ny står fint på deras rum:) tack!

Mogge har även jobbat ikväll på mitt skrivbord som jag ska få på övervåningen det blir sååå fint, bild kommer när allt är klart :))) 
Äntligen har jag någonstans snart att va:)

Nehe sova imorgon kommer Emelie med familj hit. Den underbara människan som va me den värsta natten i våra liv 1/1-13. Hon fanns där.. Känns helt underbart att ha kontakt med henne både för oss men även för Tyra! En helt underbar människa❤

Bilder från dagen: 

Lite mellis innan träningen 






Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskade små sockergryn❤️❤️duktiga dom är våra tjejer. Älskar er, varma ☀️liga kramar , morfar o mormor Gun❤️❤️❤️

2014-03-07 @ 10:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0