Vår krigare

Idag var det dax för ett hjärtultraljud, tre månader sedan sist. Så länge har det aldrig gått mellan våra/Tyras ultraljud .. Men det är ju vara positivt! 

Självklar var vi med båda två.. Och Tuwis fick vara på förskolan, skönt för henne att att slippa sjukhus :/ 

Men iaf när vi kom upp på hjärtmottagningen så började en barnsköterska att ta puls och saturation och det låg på sat: 100% och puls:114 ca, kan inte bli bättre! 
Sedan började UL och Tyra tycker inte att det är lika skoj längre , hon vill inte sitta i knät och bara vara, så vi fick sitta och försöka underhålla henne massor denna gång:) älskade lilla sötnöt! Idag var set kardiologen själv som utförde UL så det gick snabbt.. Hon vet exakt vilka bilder och mätningar hon vill ha, sedan så mätte och och jämförde från tidigare gånger och sedan fick vi resultatet ❤
Tyras hjärta såg ännu bättre ut, normal hjärt funktion, systoloska funktionen som Tyra har haft problem med är näst intill normal, lycka! Och även Tyras klaff läkage som hon har är mycket bättre, kardiologen sa att det var minimalt :) 
Förstår ni lyckan, Mogge och jag kunde inte få ner leendet, det känns så otroligt !

Som kardiologen sa att Tyra är ett mirakel, så dålig och sjuk som hon va! Hjärtstop, ECMO mm och att hjärtat hat kunnat återhämta sig så bra va det ingen som ens vågade hoppas på! Hennes hjärta var så skadat! Det såg så illa ut men idag är det helt annorlunda! 

Dom använder Tyras hjärt bilder i utbildnings syfte så hennes hjärta är helt fantastiskt från helt stillastående, ingen vänster kammar funktion till ett "helt normalt" hjärta! 

Forskning gör nytta, det är såååå viktigt! Utan förskningen så hade vi inte haft vår krigare här!!!! 
Barnhjärtefonden hjälper forskningen framåt, tveka inte! Hjälp ni me!!!
www.barnhjartefonden.se







Kommentarer
Postat av: Mirjam Wallmark

Vad söta!
kram

2014-03-18 @ 21:50:16
URL: http://mirjamwallmark.blogg.se
Postat av: Mamma Maria

Förstår att ni inte kunde få ner era glada miner.
Vilken lycko-historia det blivit ändå, låter ju verkligen som att ni har fått en liten tjej med otrolig livsvilja och kraft där hennes kropp orkat gå igenom allt detta.
Hoppas att det fortsätter att gå såhär bra för er!
Kram/

2014-03-18 @ 21:52:37
URL: http://mammamaria.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0