Full rulle

Herregud vad trött jag är på morgonen, när klockan ringer och även om ja snoozar så vill inte ögonen öppna sig, det känns inte som jag sovit något alls... Hjärnan går på högvarv på nätterna, det har vart två jobbiga o tuffa veckor men mycket händelser, mycket tårar, ilska, besvikelse som spelar in mycket :( 

Men iaf idag torsdag, o förskolans dag och det firandefötskolan med att solgruppen alla blivande förskoleklass barn skulle mötas i hembygds gården och fika och sjunga något Tuwis såg fram emot, och det dom fikade på hade skolgrupper bakat tillsammans i tisdags :) så mysigt och vilket toppen väder dom fick ! 

Jag och Tyra åkte in till stan och till habiliteringen men tron om att det var småbarn grupp men denna gång var det inte de då personalen hade planerings dag, pinsamt och plinga på då, men fick iaf träffa tydas sjukgymnast och prata lite :) 
Så ist för 2h på hab. Blev det en sväng på stan för mig och Tyris. Och hon älskar verkligen att sitta i vagnen och kika på alla bussar, bilar och allt folk som rör sig, ett kex gör det ännu bättre om hon får bestämma :) Goa unge... Gick och leta efter jeans till Tyris men hittade inga tyvärr, inga som jag gillade ,, då hon har växt så mycket på längden så harhon växt ur alla jeans :/ skrutt...
Åkte hemmåt vid 11 tiden och käkade lunch och sov middag gjorde Tyris.. Innan det var dax att hämta hem syster från förskola..
Men innan hann vi även med lite lek på rummet där Tyra helt plötsligt stod själv länge och stadigt då hon själv inne tänkte på det utan var helt inne i leksaken hon hade i handen.... Duktig tjej:)

Vi åkte till mamma en sväng efter förskolan för mellis och bus med Charlie.. Innan vi tog med mamma hem och gjorde mat för mamma skulle ha barnen några timmar mesans jag och mogge skulle till Ronald McDonald för att träffa andra hjärtebarns föräldrar, något hjärtebarnsföreningen och hjärtmottagningen fixat... Det är mycket skönt att träffa andra föräldrar med hjärtissr, dom vet exakt vad man pratar om, vad man går igenom. Inget är underligt, konstigt, annorlunda, även att alla har olika hjärtfel så förstår man varann på ett sett som ingen annan gör, mogge tyckte oxå att det var nyttigt, skönt och bra och vi ser framme mot nästa träff som kommer vara o höst..

Nu snart sängen, imorgon fredag och en av Tuwis gamla förskolekompis från tallboda kommer hit och ska leka:) jätte skoj :)

Hoppas ni alla haft en bra torsdag..

Godnatt 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0