Vår ridtjej...

Febern jag hållt i sig tyvärr, så fick bli hemma idag! Hatar ringa o sjukanmäla mig, usch värsta jag vet... Jag vill inte vara sjuk utan jag vill jobba!!! Men hela dagen jag jag vilat, proppat mig med panodil så jag hoppas att jag mår bra tills lördag då jag ska jobba!!! Håll tummarna för mig! 

Idag började våran Tuwis på "riktig" ridskola på Rappestaf Ridklubb i VIKINGSTAD, nära och bra! 

Då jag idag var sjuk så fick Mogge föröka med och även Kina!
Det var ju ändå ett tag sedan hon red sist och Mogge var med ett litet tag och gick med hästen tills Tuwis själv sa:- pappa du kan gå och sätta dig vid farmor :)
Och hon har utvecklas så enormt mycket och är så duktig på häst ryggen! Duktig tjej, styr hästen utmärkt, stannar hösten själv, får igång hästar både i skritt och trav. Travar med hästen helt själv! Grymt imponerad är jag av våran tjej <3 
Ridning en gång i veckan så full rulle:) nästa vecka är det min tur att följa me spännande och se henne på hästryggen igen :)) 



Nehe  försöka få i sig lite att äta ;) 

Hoppas ni haft en bea torsdag ... 

Kram på er





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0