Nytt rum

Igår började vi göra projekt byta rum!

Började med att måla om vårt rum Tyras blivande rum och klickade även hem en väggdekoration som ska pryda hennes vägg, vilken vet jag inte ännu! 
Sedan ska vi börja måla Tyras rum vårt blivande idag förhoppningsvis och sedan bygga panel väggen i veckan! Så vi kan få klart på rummen innan badrummet drar igång! 
Tror det kommer blir bra till slut med rum byte men Tyra måste vänja sig oxå med lite mer Ljud och ljusare 😁 hoppas det gått bra :)) 

Idag blir det även lite trevligt med Danne, Vickan, saga och Alva! Middags och umgänge trevligt :) 

Hoppas ni har en trevlig söndag 

Och ni idag börjar även Hjärtebarnsmånaden så skänk en slant till vår insamling på Hjärta och Lungfonden för att bidra till att forskninngen går framåt för våra hjärtisar 

Klicka här för att komma till insamlingen :

http://egeninsamling.hjart-lungfonden.se/fundraisers/kampen-tyra-2/?fb_action_ids=10153116809104063&fb_action_types=og.comments&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B790972184315499%5D&action_type_map=%5B%22og.comments%22%5D&action_ref_map=%5B%5D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0