Slappis söndag

Igår var jag hos bästa Mia och firade henne då hon idag blir 30 år 🎈 
En kväll med mycker tjatter, skvaller, skratt, god mat, go dricka och härliga vänner ❤️ 

Jag var hemma vid 01 ca och kröp ner brevid min man och somnade gott trots extrema stormen utanför:) 
Vaknade av att hela familjen låg i sängen och busa och en liten Tyra satt och titta på mig och bara ropa; mamma, mamma flertal gånger tills jag slog upp ögonen.. Bus unge:) 

Idag har vi annars inte gjort speciellt mycket laddat inför morgondagen då vardagen börjar igen! Mogge & jag har vart lediga i 3 veckor men imorgon återgå till jobb och dagis för Tyra! Tuwis började förra veckan !
Så vi passade på att storhandla nu i eftermiddags! Hela familjen på maxi och det gick sååå bra! Inget tjat, gråt lr liknande utan båda kidsen skötte dig exemplariskt :) glada föräldrar ❤️ Så efter handling så tog vi en fika o båda kidsen på bästa humör, me like! 
Gasa hemmåt och packa upp varor och under tiden badade mogge kidsen och ja packa alla väskor inför imorgon och förbereda så mycket som möjligt sp det blir smidigt kl 06 när vi åker hemmifrån, gäsp !

Nu myser vi i soffan innan vi somnar

Hoppas ni alla haft en bra helg 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0