Underbara sol ☀️

Underbara dag, vilken fantastisk sommar dag! Första dagen på denna semester det verkligen känts som semester , älskar't ❤️

Imorse kom Ebba hit och lekte med Tuwis och dom har lekt så himla bra... Hoppat studsmatta, lekt med monster high, sprungit runt i alla olika lekparker och haft så himla kul! Och det värmer så mycket i mamma hjärtat att se sitt älskade barn ha så kul ❤️

Under tiden har vi turats om att underhålla och leka med Tyra och även hunnit rensa ogräs,, skära bort allt gräs på utsidan av staketet på framsidan och på kanterna på entrén 😍 blev så bra ! Och snyggt! Stilrent och snuggt precis som vi vill ha det :) 

På eftermiddagen så kom pappa och Gun och grilla och Ebba var kvar och åt med oss och fortsatte att leka med Tuwis! 
Nu hsr precis Linda (Ebbas mamma) hämtar henne och stannade även på ett glad rött och lite snack och jag fick goa rabarber,  dill o persilja :) mumma :) tack :) 

Nu sover Tyra, Tuwis står i duschen och jag sitter och njuter av sista solen med ett glas rött , semester älskar dig❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0