Fullt i kalendern

I fredags va det väldigt hektiskt på jobbet och slutade med att jag fick jobba över till 17.00 :/ raka spåret hem och förbereda för Tuwis barnkalas som började kl:18.00.. Tack och lov så hade Mogge börjat och förberett en hel del tills ja kom:) 
Alla barn började ramla in Straxt innan 18.00 och det vart latjo direkt! 11/13 barn kom så lyckat!
Tuwis hade ju bestämt disco kalas så hela lokalen var mörkläggd och vi hade tagit ut Tuwis discokula och massa skivor! Och vi beställde pizza som dom åt och massa ostbågar, chips och godis! Det blev lite lekar som dansstopp och limbo bl.a.! 
Tuwis vart väldigt nöjd med kalaset och sa efter 
- mamma, det blev över förväntan!
Bästa betyget alltså :) och hon fick så mycket fina presenter .tack alla!

Fredags kvällen blev kort efter det stbding av lokalen fram till 21.00 och sedan hem och kolla fotbollen och efter det gick min ögon i kors och ja somna omg. När jag la mig på kudden :)

Lördagen fick jag lite sovmorgon, skönt! Gick upp och käka frulle innan Nisse kom o spackel badrums taket och sedan drog jag och Tuwis med bussen in till stan för att möta upp Emma och Noel för lunch och bio:) vi såg nya HOME.. Mycket skratt, den va bra:) efter det kom Robin & Frida och hämtade oss i deras sprillans nya bil:) så jäkla snyggt grattis till er två 😘

Efter det begav jag mig till maxi för handling inför kvällens middagsgäster!
Jag hämtade fam. Jigmalm/Holm vid 17.45 och vi begav oss hemmåt för hockey för grabbarna och vin för oss :) 
Det blev varmsmörgåstårta till middag :)

En mycket trevlig och mysig kväll, tack fina ni❤️

Idag har vi inte gjort mycket lr jag har tvättat sex maskiner och hängt och Mogge har hunnit börja kakla 1 1/2 vägg är kaklad och det blir så fint :)

Nu Wallander och sedan sängen innan jobb imorgon :) 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0