Ny vecka, nya utmaningar

Badrummet är i full gång, fyy faaan va jobb och skit det är me det:/ mogge bilar och sliter för fullt. rörmokare och elektriker springer här titt som tätt! 
Idag har rörmokaren vart här och gjort klart avlopp och brunn och igår var elektrikern här och kolla på något elrör mogge bilade av😱 så här hemma är det stökigt, rörigt, skitigt och action och ja börjar få lite små panik! Men snart såklart hoppas jag försöker jag intala mig själv! 

Igår var även Fmf assistans här, då vi ska ansöka om assistans och nu är det full gång! Massa läkarintyg ska in och massa annat papper! Och vi ska även söka om vårdbidrag det är så mycket jobb kring detta och man måste kämpa så enormt mycket för att ens sjuka barn ska ha det så bra som möjligt och man ska hålla sig flytande! 
Mycket inom sig som inte riktigt är 100 och man mår inte tipp topp eftersom man hela tiden måste kämpa och ha alla tentakler utåt! Mycket som måste fungera och man måste puzzla ihop för att få allt att klaffa! Mina få lediga dagar är just nu och har vart ett tag full av saker kring Tyra och hennes omsorg! 
Läkar besök, hab. Besök, möte på dagis, läkar besök för mig själv, sista och skriva på ansökan om vårdbidrag igen ( 7 månader sedan sist) jaga läkare för nya recept och läkarintyg!mm ja det är så mycket att tänka på och där imellan har vi älskade Tuwis som har aktiviteter och sina besvär och beskymmer! Älskade unge ❤️ Alla i familjen måste få sin plast och uppmärksamhet! 
Ja mycket är det! 

Idag har det lilla hjärtat fått bada i köket eftersom vi inte har något badrum vi andra duschar ute i lokalen, lite bökigt att vandra ut dit för dusch varje dag men men en kort period är det ! 

Nu bygglov och slapp innan sängen 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0