Vår rid tjej

Idag va det igen ridskolan, idag red dom utom hus! Upp i skogarna! En väldigt brant uppförsbacke! Tuwis blev lite små skraj till en början men det gick hur bra som helst! Och sedan neråt i små stigar och även det gick galant! Hon är jätte duktig på häst ryggen! 
Det är så roligt och se henne vecka från vecka och se hur hon utvecklas! Och det gå så fort och hon lär sig jätte snabbt, stolt mamma ❤️

Annars idag har jag jobbat har dock vart lugnare på jobbet dom senaste två dagarna så har hunnit med en hel del annat som är viktigt på avd! 

Mogge håller på i badrummet och det är ca 2 veckor kvar ca innan det är klart! Nu håller han på o gipsar alla väggar och bygger nicher i nya duschen! Kommer bli kanon 👍

Nu arga snickarn och halv slumra o soffan... 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0