Godmorgon

Inatt har jag ÄNTLIGEN kunnan ligga i sova på mage och sova efter operation :) såå skönt:) det är ju så otroligt skönt och somna på mage kan oftas somna bäst i snabbast på det sättet :) 

Just nu sitter jag och Tyra och morgon myser i soffan framför Nyhetsmorgon och Tyra ser på paddan :)
Snart frulle tajm innan vi ska börja packa inför mini trippen till våra älskade vänner i Habo❤️som vi längtar efter dessa människor, vi har inte sett sedan får tripp till Göteborg i januari... Det är för länge iof sp har det hänt lite saker på vägen Lykke har opererats igen och dom blev kvar längre ön planerar i Lund ❤️ starka Lykke o sedan detta vardags puzzlet som ska gå ihop!
Men nu idag drar vi hela familjen❤️ vi ska bli bjuda op grillat och någon smarrig efterrätt 😍

Såg ni Eurovision semifinalen igår ? 
Det gjorde jag (mogge snarkade i soffan ) men tyckte inte många bidrag va bra :/ men när Sverige gick upp o Sveriges älskade Måns så rös man till direkt! Vilket jäkla grymt nummer, han är ju fantastisk! Detta konmer gå bra i finalen ⭐️⭐️

Nehe lite frulle tajm då 

Ha en bra dag 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0