Jävla internet

Ja när ja skulle sätta mig vid daorn och blogga igår kväll efter vi hade kommit hem från mamma så funkade inte nätet, fick nästan lite panik.. Det är ju ett beroende nätet.. Får inte ja sitta varje dag så blir jag helt galen...hmm inte bra!!

Men men nu funkar det iaf.. Men inte det trådlösa igen.. blir galen på detta. Men Nettan skulle komma och hjälpa oss.. Jätte snällt.. Jag och Mogge är ju inte så speciellt duktiga på detta med datorer... Hahahha 

Japp igår så kom pappa &gun en sväng och vi tog välbehövlig lång promend ett varv i spåret och sedan ett varv i Tallboda, det va skönt och gå lite.. Det blåste svinkallt men men.. Finns inget dåligt väder utan bara dåiga kläder.. eller hur?
Sen så följde dom em upp på en kopp kaffe, gott...Och Robin kom me han skulle låta duschen skulle visst till stan och träffa nån.. Och då åt vi lite vart stångebro igår.. Är sååå himla tråkigt med at hitta på vad man ska äta.. Usch!!
Sen så åkte vi till mamma skulle hämta sängborden..Vart en eller två koppar kaffe där me..*ler* Och Tuwis fick en bil av mamma en lära gå bil eller vad det heter.. ( Kommer bilder nedan)
Och ja min lillasyster.. Herregud.. Lilla gumman.. Vet inte vad ja ska skriva.. Mår lite dåligt över att titta på dig.. Jag saknar att det lyckan och livsglädjen i dina ögon..Dom är bara grå nu.. !! Jag blir ledsen, det är jobbigt och se.. Bröt ihop igår när vi kom hem. Började bara gråta.. Vet inte vad man ska göra för att du ska bli glad och lycklig igen.. Hjälp mig och säg om det finns, är nått jag kan göra för dig!!  Är det nått så finns jag ALLTID är för dig,, Jag är din storasyster och Jag ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!!! Jag hopps du vet det!!!









Kommentarer
Postat av: Lilla syster

Tack så mycket .. finns här för dig med <3

2009-01-09 @ 15:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0