Julen är borta!!!

Japp så är det, nu ikväll har jag städat bort julen..
Granen är borta och alla stjärnor oxå.. Känns lite kostigt.. det vart rätt tomt i vardagsrummet när vi tog bort granen, det vart mörkt med..Granen lyser ju upp en hel del.. hmmmm måste hitta på nått så det blir lite ljusare.. *ler*
Eller kankse är en vane sak, får se om en vecka eller så..!!
har oxå stått och strykt gardinerna som sitter i köket, puuh va det va jobbigt, har ju två fönster så 4 panelgardiner va ja ju tvungen att strycka men det går ganska fort...Men det är sååååå himla tråkigt!!
Men nu kan man leva normalt igen, såå skönt!!

Va i dag hemma hos min Faste Madde som fyller 39 år idag... Vart bjudna på mat sååå gott och en jätte god tårta som min kusin Amelia hade gjort!! Tack!!!
Märks verkligen nu när vi vart där ett par gånger att Tuwa känner igen sig och alla kan plocka med henne, det är såå skönt men hon är fortfarande lite rädd för chuckis... ( Vovven) Han är världens snällaste vovve kan ja lova. hihihhi



Nu sitter Fia, Mange & lilla Ellioth på plamet till Thailand,, är inte ett dugg avis.. :/ Fia skulle kolla på en klocka åt mig där nere... Ha en underbar resa Fmailj.. Haglund/Eklöf!!
Och den 22:e åker pappa & gun till Thailand i 5 veckor,, nääää jag är inte ett dugg avis.. hihihi..Men kan tänka mig att dom kommer ringa var och varannan dag och höra om Tuwis har det bra och mår toppen.. Dom kommer sakna henne Massor vet ja!!

Nähe... då va det detta med att lägga sig tidigt idag, det funkade ju inte klockan slog just 23.30... och det kallar inte jag tidigt.. För ja kommer säkert inte va i säng innan 1 timme.. Hmmm ja ja.. Får ta det imorrn kanske..!!


Ska väl försöka umgås lite med min man här,,,

Natti Natti








/Fia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0