Tredje

Natten har vart jobbig:/ ja och Tuwis somna i soffan igår kväll, jätte skönt! Mogge väckte mig vid 02.30 så då gick ja in och la mig i sängen. Men vaknade panik vid 03.40 av fruktansvärd illamående, kramper i kroppen så in i helvete ont i magen men i te tarm ont om ja säger så utan högre upp under brösten typ... Sådan extrem smärta så ja viste inte vart ja skulle ta vägen! Upp och ta panodil och sedan bosätta sig på toan så ja inte skulle väcka någon.. Men smärta. Höll isig och värken gick ut i hela kroppen.. Försökte lägga mig men ja kunde inte ligga ner, illamåendet vart värre smärta blev värre, väckte Mogge trodde ja. Han vakna men petade i sömnen.. Fick till svar: dom andra tar hand om det, det blir bra! Och sedan höll han om mig... Men ja lyckades somna vid 05 ca.. Och vaknade vid 9 så lite sliten om ja säger så:/

Men i kväll ska ja jobba hoppas verkligen inte illamåendet sitter i som det gör nu eller att magvärken blir värre än vad den e nu heller, håll tummarna!

I fredags så köpte ja nya smycken på bikbok och ja älskar verklige. Mina nya örhängen:) dom är så fina! Hihi bra köp!

Nehe plocka bort frulle :)

Hoppas ni alla får en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0