V.34

Det var länge sedan nu igen jag skrev... Inget roligt när man inte kan lägga in bilder och könner mig lite nere... Saknar den sociala biten i mitt liv...:( saknar mitt jobb nått oerhört mycket... Saknar alla mina underbara arbetskamrater... Sedan jag skrev sist tror jag inte det hänt då mycket, ännu en vecka i graviditeten har gått, går idag in i v,34, 7 veckor kvar nu... Hoppas dom går riktig snabbt! Vill ha ut henne nu ;) vi längtar så mycket!!! I söndags så var vi och hämtade hem lillsessans bilbarnstol och även inköpt hennes snuttis.. Spjälsängen är nu uppe och står på övervåningen och väntar på att bli bäddad och ha en liten skrutta som sover där.. V.37 kommer vagnen hem, ser fram emot att se den och ha den hemma :) Annars så är det liv i magen hela dygnet runt , magen växer och det gör hon me.. Hon ger rigäla kickar så magen stutsar;) Tuwis pussar magen godnatt varje kväll blir så himla rörd, underbar storasyster ! Bättre kan man inte få ;) Igår så fyllde värdens bästa man och pappa 31 år, det firade vi såklart, i lördags så hade vi lite kalas för honom mogges mamma och syster var här samt min pappa, gun och min bror.. Igår på hans "riktiga" dag så kom hans mormor och morfar och då firade vi honom själva med med massa paket och blomster;) idag kommer min mamma och Leffan. Då mycket firande blir det.. Av oss (mig& tuwis) fick han en parfym diesels nya samt en bok och en stor blombukett :) Parfymen passa han så bra i, luktar mumma;) Idag är det inte heller en så bra dag för mig, kände redan i natt mellan mina 1000 toabesök att bäckenet inte är med mig... Har sådan snärts så tårarna sprutar mellan varje steg, smärtstillande och vila... Blir så himla less på att ha det så här , denna smärta är inte att leka med.. Det är svårt att gå, ta sig upp ur sängen är ett rent helvete på ren svenska, ur och i bilen känns hopplöst... Man vill göra så mycket men blir stoppen utav detta hoppas att tiden fram till 9 okt går snabbt.., vad har man gjort för att få detta helvete:( Nehe ska dricka upp mitt the och sedan vila lite... Hoppas ni alla får en bra dag, Ps: ska hämta min iphone 4s från reperationen idag om jag orkar gå så då kommer bilder snart ;) Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0