Helgen i lugnets tecken

Denna helg har verkligen gått i ett teckan JAG inte är vann vid kan ja lova... Lugnet själv..
Fredagen så fick ja besked av läkaren att jag bär på ett virus samt rigäl järnbrist, mindre roligt.. Så äter nu Niferex (järntabletter) och ska äta järn berikt mat.. Skönt och få besked om att det inte är nått allvarligt..Men jag har inte mått bra kan ja lova.. Trodd och kännts som att jag ska ramla av och bort från allt.. Mått så dåligt ! Inte haft ork till nått, så fort ja har lekt t.ex med tuwis så måste ja lägga mig ner och vila lång tid efter.. Stod och plocka ut diskmaskinen va helt omöjöigt.. Men under helgen så har det blivit mycket bättre, jag är återfått aptiten, yrseln är borta, illamåendet kommer och går.. Jag orkar göra saker.. Så imorrn återgår ja till jobbet och det känns helt underbart.. Älskar mitt jobb och har verkligen saknat det denna vecka!!
I går lördag så gjorde vi inget, ja somnade vid 21,15 o fredags och sov fram till 11,30 på lördagen sedan gick ja i mys kläder hela dagen, gick inte utanför dörren.. Tuwis ville vara ute hos Pappa & gun så dom hämtade henne, så ja och Mogge mös upp i soffan och läste lite bok och sedan kolla Handbollen, och när Tuwis kom hem igen så hade vi lite lördags mys.. En helt underbar dag! Älskar´t.. Tuwis har ju inte vart tipp topp heller riktigt i veckan, och mogge va inte riktigt 100 heller, så alla behövde en skönt och slapp helg!
Idag söndag, har vi vart mys me, vi har rensat lite, packat och tvättat.. Förberett lite inför flytt om 3 veckor.. Känns helt otroligt att det är bara 3 veckor kvar..
Och det menas 2 veckor kvar tills Pappa o Gun åker till Thailand... usch,, skönt för dom men ja som e så pappig som ni kanske kommer ihåg.. Det jobbigaste är dagen innan då vi ses och säger bye bye,... Usch! Ser inte fram emot det!! hihihi
-------------------------------------------
Renoveringen:
Vi är ute efter en vit bänk som vi ska ha i hallen som tuwis kan sitta på och ta av och på sig skor t.ex. en bänk som ska vara under den vita hatthyllan som ja visa i tidigare inlägg,,(Måndag) Gärna med t.ex fårskinn på i grått eller svart.. Någon som är va 80 cm lång, någon som har tips, säg gärna till... :D
Vi vill ju ha klinkers i hall och kök så det blir "ett" tänkte svart med så mörk fog som möjligt, men nu har vi tänkt till och ja som är så petig kasnke inte svart är det smartaste, har ni tips på någon annan kulör som är snygg som färg bas i hall/kök till vita väggar, luckor möbler?

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0