Klinkers inköpt

Igår så va vi på Bauhause jag och Mogge skulle kolla lite på klinkers och parkett och lite annat smått och gått till huset, men ibland ska man ha tur.. Dom hade 50% rabatt på en hel fel kakel och klinkers.. Och det fanns ett klinkers sim på minne väldigt mycket om den vi kika på i fredags på megakakel.. Men denna platta va 1/3 av priset.. Så va inget att tveka på packade på 20 kartonger och betalade.. Sen kom nästa problem hur ska vi få hem det? :) vi packar bilen och den gick på knäna kan ja lova, men hem kom vi iaf:) så nu står set och väntas på att bli lagt i kök och hall:) kommer bli snyggt:) svart 45*45 plattor, läckert:) hihi

Vi bjöd igår kväll pappa o Gun på mat, fläskfilé , kantarell sås och hasselbacks potatis,, det va mumma kan ja lova och ett glas rött till.. Mumma.. Mycket trevlig och mysig kväll:)

Nehe nu ska ja föna o platta håret sedan bege oss not tornby och inhandla present till Leffan som bli 50år, ska på kalas i em:)

Ha en bra söndag:)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0