Konstigt väder

Idag sov vi verkligen läge som jag misstänkte, jag vakna vid 10.30 och då låg dom andra två och snarka.. Jag gick upp ochiplocka lite, slängde inKen tvätt maskin innan jag vävite Tuwis, trodde ju hon skulle vakna innan men inte, trött tjej...
 
Vi åt frulle ute på altan, det var ju sp himla varmt och skönt även att vädret inte var det bästa :( 
Dom lovade åska men det har vi ju tyvärr inte fått någon utan bara några rigäla regnskurar... Det har verkligen vart ett konstigt väder... 
 
Just nu sitter vi och ser på em-finalen jag håller ju på Italien men matchen började tyvärr inte så bra för dom:( men hoppas verkligen det vänder!!! 
 
Imorrn måndag igen sista veckan innan mogges semester börjar:) får se vad jag och Tuwis hittar på i veckan... Imorrn kväll ska ja iaf träffa tjejerna ska bli skoj:) 
 
Hoppas ni haft en slapp söndag som vi:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0