Mys dag

Idag har det verkligen vart en slappar och mys dag kan man göra annat i detta klibbiga och varma vädret!?
På förmiddagen så åkte vi till k-ruta för att inhandla lite nivålister för att äntligenavsluta hallen.. Och dom är på plats oxå... Och det blev bra, den ända som är kvar nu i hallen är att vi är ute efter en spegel ( tror vi kan ha hittat en på k-rauta, men betänke tid måste vi ja) och sedan en lampa som man kan ha tänt på kvällarna alltså en mysvelysnings lampa helst en golvlampa i vitt.. Förslag?
Och sedan har vi såklart trappen kvar oxå... Det är bästa stora projekt att ta tag i.. Första ska vi måla ytterdörren vit såklart ;) så hallen får ytterligare en uppfräschning :)
I em så cyklade svärmor hit och hälsade på:) Tuwis blev glad, sa till och med nej till en kompis som kom och ringde på...vi grillade och jag fixade lax till dom ( till mig fanns det kött) men så glad över mig själv att ja fixade fisk bär jag själv inte äter det och tydligen va laxen god me, Tuwis lycklig att på fisk:)
Det blev lite kladdkaka till efter rätt mumma.. 
Kina duschade Tuwis me, dög inte med mamma idag, vid 20.30 gycklade hon hem och vi slängde oss i soffan... Miche ligger här och slappar...
 
Imorrn får vi se vad dagen har att erbjuda och skönt och veta att Mogge inte ska jobba på måndag :) underbart! 
 
Nehe mysa lite nu innan sängen..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0