Sooool

Vilken underbar dag det var igår, varmt och soligt:) älskar't!!!
Tuwis hade haft ett jätte bra midsommarfirande på dagis:) och dom hade fått glass efter, lycka! 
 
Efter dagisgap var vi självklart ute och njöt av vädret? Bäst att passa på medans det e sol händer inte alryggmärg ofta tyvärr:(
Jag planerade lite nya blomster på altan, "vår blommorna" hadenästan börjat blomma över dom va inte så fina längre:) men nu är det så fint igen.. Lite pelagoner är vackert:) 
När Mogge kom hem så stod maten på bordet och efter det så satte vi oss bara på altan och njöt:) underbart med altan, hus... Lite skillnad från förra sommaren:) älskar't:) 
När jag badade och flätade Tuwis hår så började Mogge visst måla ute på altan:) han kan inte sitta stilla han älskar verkligen detta med eget, han gör iordning överallt:) kul att se att han trivs och gillar detta ;) gör mig så lycklig  av att se honom lycklig :)
 
Idag så är det sistadagen för Tuwis på dagis för denna ternin, nu väntar 7 veckor semester, lycka! Vi ska hitta på massa skoj:) dom två första veckorna så är det bara jag och Tuwis hemma sedan kommer Mogge gå på semestern:) längtar tills vi e alla 3 :) 
 
Imorrn är det midsommar och jag ska göra jordgubbstårtan tänkte testa med lime curd i :) så den ska ja göra idag och imorrn ska tårtan byggas ihop:) midsommafostrar vi i Ekängen, ända skillnaden i år är att vi inte ska åka till våra bästa på em/kvällen som vi brukar.. Kommer kännas konstigt men i bland är det så att det krockar med andra planer :)
 
Nehe ska hänga ut lite tvätt..
 
Hoppas ni får en bra dag:) 

Kommentarer
Postat av: Annie

Ja konstigt blir det. Vi sitter istället i bilen hela kvällen. Vi får ta igen det nästa år, då har vi oxå två nya knoddisar;)

2012-06-21 @ 20:20:03
URL: http://minitass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0