Spö regn

Igår va det jätte mysigt och trevligt på tropikariet:) Tuwis va lite rädd för aporna som hoppar fritt där inne.. Även att vi är där då och då så är hon rädd varje gång.. Skruttan.. 
Ja klappa en rocka för första gången. Har aldrig vågat innan är lite harig på det planet :) 
Efter det besöket så stannade vi till på babyproffsen och äntligen är bebis vagnen beställd:) tyvärr fick vi inte den sittdelen vi villa ha för den färgen hade utgått, får 2013 modell nu, tyvärr så är emmaljunga lite tråkiga med färgerna detta år men men .. Vi får iaf fen färgen vi ville ha på ligg kor. :) men det vi oxå fick tänka om va chassi färgen.. Får ingen vit som vi har velat ha utan det blir en svart:/ men
Men  det är som det är...Nu är det bra att hålla tummarna för att vi hinner få den innan sessan
Vill titta ut... Hoppas hoppas.. Är ju lite leverans tid tyvärr...
 
Idag måndag första dagen på Tuwis sommarlov och då är det pissväder :( roligt värre.. Det har verkligen spöregnat hela natten och försätter fortfarande.. Men vi gör så gått vi kan för att få dagen att bli bra iaf.. 
Haf ätit en jordgubbs frulle och nu har vi hyrt nya Lilliefi (stavning?) filmen och sitter och myser framför:) sedan blir det nog bus och pyssel... 
 
Nehe ska se filmen kanske..
 
Hoppas ni har en bra måndag även Piss väder:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0