Torsdagen i ord

Jaha då blev det kväll idag oxå, var ju hos barnmorskan på eftermiddagen, vi tog massor blodproppen, socker, Hb.. Och blodsockret låg klockrent men Hb hade sjunkit :( inget skoj ! Så ska ta ett igen om 1 vecka.. 
Vi lyssna på hjärtljud och dom lät helt perfektyoga 150 slag/min, magensstorlek ligger inom kurvan så den är så stor som den ska vara i v24 som vi gick in i igår :) 

Måste bara säga att jag är så himla nöjd med min barnmorska hon är guld värd. Hon får mig trygg, säker, lugn. Hon hjälper mig i alla frågor och situationer.. En perfekt barnmorskaför mig:) person kemin stämmer klockrent! Hon får mig så glad och får mig att se ljuset!!!

Efter det besöket åkte jag och hämtade sessan på dagis sedan blev det ett besök på cubus dom hade 30% rabatt på alla kläder så fick med oss en bolero till Tuwis, 2 body till bebis samt en dress:) 
Sen va klockan 16 och vi skulle hämta Mogge på jobbet för att sedan åka till GEFAB och titta på golv till köket, men deg blev en kompromiss så vi åkte till norrköping och bauhaus och fick med oss ett golv hemma som vi till och med slapp lägga ut pengar:) så nu är det PEAB vi väntar på, allt hänger på dom... Hoppas verkligen att dom kommer imorrn, som ja skrivit tidigare så vill vi inte bo så här längre :/ 

Nehe dax att slappa lite:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0