V.25

Jaha måndag igen.. sista veckan för Tuwis på dagis sedan har hon sommarlov i 7 veckor,lyx va? Hihi
Dom två första veckorna är det bara jag och hon hemma sedan har Mogge semester 28,28 och 30 :) underbart att tillbringa tre hela veckor tillsammans bara vi 3... Längtar:) ska bli skönt och behövligt:) 

I helgen har vi inte gjort mycket bara slappat och tagit det lugnt, igår så kom min kusin hit och putsa alla röster åt oss.. Dom är så fina nu:) 

Igår fick jag ett rijält anfall av min sjukdom :( mindre skoj kan ja'lova.. :( nu när jag är gravid så blir jag rädd nått jag aldrig blir annars när jag får det.. Men det enda man sänker på är hon där inne så inte hon tar skada.. Men set vet jag att hon inte gör men tanken går ändå genom huvudet.. Skit sjukdom rent ut sagt, en sjukdom jag inte önskar min värsta fiende, så hemsk är den :( 

Just nu läggs det parkett i köket, hoppas dom gör det bra, inte ett enda märke ska det vars när dom är klara, om det e det så blir jag vansinnig kan ja lova! Det har vart tillräckligt mycket skit som hänt runt detta nu, är så trött på det, bara tvisten kvar sedan :/ 

Idag när Mogge slutat eller om ja åker innan ska vi inhandla lite skyddsplast mattor till under kyl och frys samt diskmaskin.. 

Nehe hoppas dom e klara snart vill gå ner på undervåningen börjat bli väldigt rastlös nu :( 

Något har hänt med blogg, kan inte ladda upp bilder :( 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0