Mys kväll

Tuwis hade haft det jätte skoj på prinsess kalaset:) skoj och träffa kompisar på gamla dagiset:)

Under tiden va vi hos svärmor och Emelie som fyllde år.. Av oss fick hon ett litet flytta hemmifrån kit:) hoppas det kommer väl till användning:)
Vart bjudna på en sådan god fetaost paj:) bra gjort Emelie:)

Blev inte en Bf kväll fick med sessan hem igen :) ville inte sova i Ekängen:) hon har verkligen blivit lite mer mammig sedan jag blev gravid... Förstår henne me:) snuttan!
Just nu sitter Mogge på över våningen och ser på hockeyn , Tuwis sitter här på golvet och leker med Barbie medans ja ser på singalong:) kan ju skratta ihjäl mig,dålig humor eller? Hahaha

Imorgon ska vi göra sista fixen inför resan, 2 dagar kvar tills vi far till Sthlm:)
Samt imorgon ska vi börja plocka ur köket för på tisdag så börjar dom riva köket... Spännande och se ad vi kommer hem till :/ blandade känslor kan ja säga men men skönt och komma här ifrån och bara njuta och ge familjen all tid och kärlek:)



Dax att se vidare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0