18.12.13

Ja då har onsdagen gått me , dagarna swichar förbi! 
Idag hade vi en hemma dag, förstår ni dom dagarna är guld värda! Det är så sällan vi har en hel hemma dag.. 
Mogge hade även sovmorgon han skulle va nere på Beijer kl 9 och då va han gullig och lämnade Tuwis på förskolan me :) underbara man❤
Han lr företaget var bjudna till nkpg för julfrulle och utbildning.. Roligt:)

Här hemma gjordes inte många knop, jag slog in en julklapp, plocka lite och sedan la jag mig i soffan ett tag innan Tyra vaknade igen. Tog ju bara 1,5h o söva henne:/ skruttunge!
Lägga sig på soffan va skönt idag då kroppen värker, mina två dagar på gymmet känns i kroppen . Va borta fyra veckor och sedan börja tufft va tufft! Träningsvärken finns där i allt ja gör😄

Hämtade Tuwis på förskolan vid 14 som vanligt och på hennes fack hängde en lapp från kärna skola, att vi var välkomna på öppet hus i januari! Nästan att tårarna kom, nu är det verkligt, hur stor är min lilla tjej! Det går för fort :( läskigt men kul oxå såklart! 
Spännande att gå dit.. Tuwa kommer nog va lite nervös:) mammas stora tjej❤ börjar skolan snart! 

Ang. Tyra så går utvecklingen framåt även att det går sakta! Nu är trösklar ingen match för henne när hon sitter i gå stolen, hon puttar mattorna framför sig och bara går ! Hon är då duktig. Och man ser att hon blir mer o mer säker, nyfiken, stadigare och det känns bra!
Hon är en riktig mamma gris, det är nog bara förnamnet!  

Nehe lite sömns kanske innan klockan ringer. Två dagar till sedan julledigt fram roll 7/1 härligt :) 
Och innan det ska jag och Mogge även iväg på en romantiskt mini semester :) välbehövligt och helt underbart❤ vi längtar ❤

Sov så gott med er







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0