Sämre

Var en mycket mysig tid på stan med Tuwis idag:) något vi uppskattade väldigt mycket .. Skratt konstant hela tiden :) gullunge❤ 
Efter några timmar på stan drog vi till maxi för att komplitera kylskåpet.. Och sedan begav vi oss hemåt. Till en sämre Tyra !

Vi var ikväll bort bjudna på middag hos Annie och freddy men fick ringa och avboka det :( jätte tråkigt men Tyras välmående o hälsa kommer i första hand!
Nu har hon sådan otäck o hemsk hosta som har eskalerat sedan imorse :( snoret är så himla tjockt så det släpper inte:( i kväll har andningen vart lite påverkad under stunder hon vart ledsen och hon får själv panik när hon inte går luft så då blir det värre oxå :) våran älskade krigare hoppas det vänder nu vill inte inleda ett nytt år igen med en dålig Tyris :( våran älskling bli frisk!
Men i allt detta så är hon ändå glad, orkar skratta och le hon är helt fantastisk gladare unge får man leta efter.. 

Så efter som det blev hemma kväll så slängde jag ihop färsk pasta och pasta sås med färsk kyckling mm i och det var såååå ruskigt gott och efter det blev stor sessan bjuden hem till Ellioth och Elton på lördags mys med film och snask. Mysigt ❤

Nu äntligen sover Tyra och Tuwis smyger upp hela tiden och vill inte sova :/ skrutt unge❤

Hoppas er lördag vart toppen 

Puss på er 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0