Två tänder till

Idag upptäckte vi att Tyra har fått två tänder till..:) det har stått stilla nu ända sedan i somras då dom 8 hon hade kom inom loppet av två veckor .. Men nu så, hon har ju fyra uppe och fyra nere nu är en stor tand (två bredvid) framtänderna på varje sida i överkäken ute:) (fattar ni vilka) ? 
Vi har inte denna gång heller märkt nått, ingen feber lr nått utan isf om dom spräckte igenom inatt då hon sov så himla oroligt vakna var 20:e min från kl:01.30 till vi gick upp kl 08 så mina ögon stod i kors nu är jag i femte andningen lr liknande för denna dag vill jag aldrig mer uppleva, stress, stress o mer stress! 
Men stora tjejen 10 tänder nu:) 

Nu sängen efter en vin kväll hos grannen imorgon väntas inhandlande av julmat och även åka och överlämna mat/kläder/godis mm till en familj som har det svårt! Gör ont i mitt hjärta när det e barn inblandat.. Så självklart hjälper jag till med det jag kan o har möjlighet med. Och det är så många son hjälper till, stort tack!

Idag var det även sista dagen på förskolan för denna termin åter 7/1 och Tuwis hade gjort en sådan fin ljusstake på förskolan som nu står på köksbordet och vi hade den tänd till middagen ikväll :) jätte fin, stolt mamma ❤

God natt med er 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0