Alla Hjärtans Dag

 
Hoppas ni alla haft en bra Alla Hjärtans Dag, skänkt lite extra kärlek till alla era nära och kära!

Nu sitter jag här på rummet på US själv med Tyra, inatt ska ja sova här. Känns samtidigt bra men även skrämmande första gången jag sover med henne detta år. Låter helt sjukt men så är det!  :(

Idag har vi firat Alla hjärtans dag med den första permissen, vi åkte hemmåt vid ca Kl 12.00, Tyra somnade gott i bilen men vaknade lagom när vi var hemma.

Mogge tog upp henne ur bilbarnstolen och hon sken upp som en sol, underbart att se!

Vi gick runt hemma med henne och visade runt lite, kändes precis som det va första gången hon va hemma, samma känsla som att komma hem från BB, man är så lycklig och har ett sådant leende på läpparna.

Vi gjorde lite lunch och åt tillsammans hela familjen vid köksbordet, vilken känsla! Tyra satt i sin babysitter och bara va helt nöjd..

Efter lunchen la vi oss i sängen och myste lite innan Tyris blev hungrig och vi matade henne efter det bytte vi bara plats på oss för Tyra började bli trött så vi la henne i soffan och och somnade direkt och det gjorde Tuwa med tätt in till henne under samma filt, syskonkärlek på hög nivå.. Älskar att se dom tillsammans..

Tuwis och Tyris sov i nästan 2,5 h, Mogge somna lite oxå och jag låg och vila lite och bara låg och såg på min fina familj och njöt.

Klockan gick fortare än vad vi ville så klockan var redan 17 och dax för lite mat igen för Tyra och vi skulle försöka äta nått me.. Tiden bara sprang förbi, Mogge mata Tyris och jag och Tuwis åkte till ICA en sväng och kompletera lite inför middagen som blev snitzel och klyftpotatis och cocacola en torsdag..;) Men det e ju alla hjärtans dag sa vi.. :)Då kan man få läsk..

Vi skulle vara åter på US kl. 20,00 för Tyras kvälls mediciner så vi åkte hela familjen. Mogge och tuwis pussa oss hejdå och nu sover Tyra och ja sitter här och skriver lite.

Första natten tillsammans, men hon ligger fortfarande i andnings maskin så kan inte ha henne i min säng.. :(Men ändå.. vi är tillsammans..

Andnings maskinen är planen att hon ska ha nu i 7 nätter till efter denna sedan så får man se hur hjärtat ser ut hur mycket det har förbättrats och vad hennes kropp säger några nätter utan maskinen, nu har hon haft andningshjälp sedan 11 januari 2 dagar efter hon extuberades då hennes vänster lunga kollapsa!Så håller alla tummar och tår att det fungerar utmärkt.. Men vi tror inte något annat!

Nu ska jag ge älsklingen lite mat via sonden för hon sover så gott sedan ska jag lägga i henne så natten snart börjar..:D

Vi har haft en underbar alla hjärtans dag en bättre dag kan man inte ha..

 

 
 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0