Älskar semester

Dagen började med sovmorgon för mig, har sovit som en kratta i många dagar nu , hjälper lite att få sova på nätterna men kan inte förklara hur mycket jag längtar till en hel natt sömn! Inte sovit en ända hel natt sedan Tyra föddes o det känns :( men men så är det som små barns föräldrar , eller hur?

Men min fina familj kom o väckte mig frullen var klar, kokt ägg, kaffe färska frallor mm mumma var det!
Sedan lite plock inne o dax att söva Tyra och medans hon somna gott i vagnen passa vi på att rensa lite k förråd, och åter igen gräva ut en buske som fanns på tomten! Vill INTE ha några buskar här o där på tomten! Äntligen är alla buskar uppe som var planen! Skönt!
Vi åkte till tippen med allt skräp efter Tyra vakna på vägen hem stannade vi och belönade oss med en glass , gott!

Efter det bjöd dagen på slapp, mys o trevlig pannkaks lunch av min faster Madde :) spontan besök är trevligt och roligt! Efter henne kom pappa o Gun blev fika, kaffe är otroligt gott :)

Dom fick med sig stora sessan hem så kvar blev Lill sessan som straxt efter som åkt skulle sova o hon somna för än gång skull omgående efter Välling! Lite lite plock, vattning innan jag o min underbara man sparka i gång grillen och tog en romantisk middag på altan med ett glas vin till solnedgången ❤ mysigt!

Nu har vi precis kollat på en film o sj snart natta:) ögonen går i kors :/

Hoppas ni haft en mysig torsdag


Kommentarer
Postat av: elin

Hej, hittade din blogg först idag så jag har inte varit med på hela resan. Läst lite bakåt och förstår att ni haft det riktigt tufft. Så glad att er lilla söta tjej kämpar och utvecklas! Du skriver att hon fick hjärnskador eftersom hjärtfelet inte upptäcktes, vet ni varför det blev så? Hur upptäckte ni det och hur märks det på hennes utveckling? Vet ni hur det kommer påverka henne framåt i livet? Nu ska jag gå och sms:a pengar till fonden, för den är väl fortfarande igång?

Svar: Hej, tack för din kommentar!
Vi upptäckte 3 dagar efter hennes Hjärt op. Att hon krampa så dom gjorde en akut CT skalle o såg förändringar i hjärnan.
Innan vi åkte hem från Lund gjordes en MR rtg där man såg tydligare vart dessa sjador hamnat.
Hur detta/dessa skador kommer påverka henne vet tyvärr ingen framtiden får visa! Än slängde märker vi inget i hennes motorik lr liknande utan det är synen o att huvudet inte växer så mycket som neurologen vill!

Hoppas att du fortsätter lösa! Tack igen

Sofia

2013-07-15 @ 17:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0