Stolt mamma

Måndag är det hela dagen, men va fort dagen har gått! 
 
ImorsÀ va det min tur art vara hos läkaren återbesök på KK mottagningen. I december var jag på KK och då hittade dom två st myomer som va ca 2,5cm stora och idag skulle dom kontrolleras så dom inte hade växt och det hade dom inte där emot hittade dom något annat som antagligen är en polyp eller myom längre in och djupare så ska på en större undersökningen två veckor då dom ska fylla min livmoder med NaCl och sedan gör UL för att se bättre ch tydligare hur. Var och vad det exakt är för på UL idag var det stort och mörkgrått sa dom så vi får se vad dom hittar! 
 
 
Efter det åkte jag hem för att hämta min familj för att dra ner på stan för att göra det Tuwis har tjatat om åringen nu! Ta hål i öronen! 
Hon var så duktig tjejenvalkrets silver blommor som läkörhängen, satt helt stilla och grät inte eller nått under tiden tror hon var sävligt spänd! Nått hon velat göra länge! 
Jag grät av stolthet, när blev min lilla flicka så stor? 
När det var klart och ja kramade henne så kom gråten, blev varm och lite ont gjorde det men stråten gick snabbt över och när vi kom ut så va allt tipp topp igen och hon var så stolt:) 
när vi kom hem visade hon stolt upp sina öron på kompisarna:) 
 
tyra har börjat kräkas:( inget roligt synd om henne:( kontaktat <3 sköterska och dietist och dom ska återkomma imorgon! Hon som aldrig vart ett kräkbarn och hetplötsligt tyckte dietisten var konstigt! Så vi får se vad dom kommer fram till och vill ändra eller göra! Återstår och se tills imorgon! 
 
Imorgon kommer mogges mormor o morfar och firar 5åringen:) trevligt:) sedan på eftermiddagen ska vi ner till FK roligt värre :( men men ett måste just nu! 
 
Nu sover båda barnen och jag o mannen ska bara mysa lite innan sängen ! 
 
Hoppas ni haft en bra måndag 
tuwisen våran stora prinsessa <3
 
TUPIs har satt på Tyra ett pannband :) våran lilla sötnöt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0