Första tanden

Den senaste veckan har Tyra dregglat nått fruktansvärt och man har trott att en tand är på G, och imorse kände ja i munnen på henne och tyckte ja kände nått men jag såg inget, känns lite då o då under dagen men inget sprucket, Men såklart hon väntar på att hela familjen är samlad innan nått händer,
Efter middagen kl: 18,00 kände jag igen och visst vett ni nått kände jag och vip sprucket tandkött och ett litet vitt taggit risgryn finns där..

Tyra har fått sin första tand, jippi.. Ingen bebis längre , eller joo det är hon våran älskade sötnöt! Vad stolt man blir vill bara skrika ut det.. hihih snuttan!

Imorgon fredag, Tuwis ska till dagis, hennes första fredagssammlig i lekhallen sedan december 2012.. hon ser fram emot det! Jag och Tyra ska till Johanna och Vilmer och även Fia och Hampus kommer så mysigt!
Kvällen ska jag och Mogge spendera ensamna, resturang vankas. Lite egen tid och även fira en speciell dag som kommer nästa vecka.. Längtar även att det känns konstigt att lämna barnen speciellt Tyra men mobilen är nära och vi åker bil riskerar inget.. Höns mamma som jag är.

Nu ska jag sätta mig i soffan och krypa upp hos mogge innan sängen...

Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0