Nu kommer helgen! :D

Idag är det fredag, äntligen om jag säger så längtar nått grymt mycket tills imorgon!
 
Äntligen ska vi få träffa våra bästa från Jönköping... Lycka! Det har gått så många veckor sedan sist.. Så det ska bli härligt och få hålla om dom igen!!!
 
Ikväll ska jag iväg på sommar fest med jobbet, blandade känslor.. Är nerövs och tycker att det är lite jobbigt och möta alla efter allt som hänt! Det är tufft. Inte lätt att förstå heller när man inte vart i denna situation som vi är i och har hamnat i!
Jag tycker att det är jobbigt och känslosamt att möta folk, vet inte riktigt varför men så är det bara!
 
Så Mogge är hemma ikväll med kidsen eller det ena den lilla Tuwis ska sova i Ekängen inatt så Mogge ska måla fram sidan igen, ( tar det i ett annat inlägg eller inte om varför vi måste måla igen!) :( Tråkigt och jobbigt även ang det!
 
Igår så tittade tyras andra tand fram, ja skulle bara kika på den första hur långt den hade kommit upp och då ser jag tand nr 2 tätt intill tand nr1 stora tjejen, det går fort nu kan ja lova! Hon lär sig saker hela tiden, man får verkligen vara med. Ang sittandet så sitter hon själv, men jag lämnar henne inte för ser hon nått bakom sig så slänger hon sig bara tänker inte. så lite försiktigt än så länge, men hon är så duktigt och vi är så stolta över henne att hon kämpar så enormt mycket och är glad hela tiden! Våran Krigar Prinsessa!
 
Tuwisen växer så det knakar hon me, hon har börjat på dagis igen efter allt skit och hon gillar det skarpt, Hon längtar till dagis och det är skoj och höra! Hon behöver det och även jag för vi går på varann även att man hittar på saker varje dag så går mna varann på nerverna. Men vårt dagis är ju så underbara så hon går dom tre dagarna (15h/vecka) då det passar mig och våra mötes och besök på US, dom är helt underbara! Vi valde verkligenr ätt förskola till tuwis och hoppas även att tyra får plats där sedan när det är tajm för det.. Men mins 1 år till blir nog länge med tanke på infektionsriskerna enl. läkaren men det får vi ju se hur hon mår och hur hennes hjärta mår! Även där framtiden får utvisa!! Undra hur många gånger man har hört det nu.. Ganska trött på just den frasen måste ja erkänna!!
 
Nehe, ska ut lite i ränsa i rabatten nu när tyra äntligen sover.. hon har levt rövare inatt vakna kl 04,00 och va vaken har legat o babblar, gråtit , pipplat ända fram till 06,30 då gick ja upp sedan somnade hon 20 min i vagnen då vi gick till förskolan med tuwis och sedan vaknade hon och ja hade henne upp tills ja tyckte att nu måste du sova hon va helt röd runt ögonen och jäspa men ändå tog det 50 min att söva henne.. :/ Så nu hoppas ja hon sover i minst 2,5h för det behöver hon, älskade gummsan!!
 
Hoppas ni alla haft en bra vecka och kommer få en underbar helg för det kommer vi få...
 
Pöss på er
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0