Onsdag

Denna vecka är kaos i mitt huvud, det är telefonsamtal som ska ringas, läkar besök med tyra, till habliteringen, tuwis ska på utflykt med förskolan, tuwis har maskerad på förskolan, fotografering på förskolan..
Ja det är fullt upp kan ja lova... 
massa telfefonsamtal efter det som hände i lördags, mycket med försäkringsbolaget som är krångligare än faan.. Men men nu börjar allt ordna sig hoppas jag. Har ett samtal kvar att ringa till försäkringsbolaget för att ordna upp detta med bilstolarna... Mycket att tänka på..
 
Men men vi har fått låna svärmors bil tack snälla, under tiden våran bil är på verkstad. Det positiva är att bilen går att laga och ramen var inte sne.. jippi dock tar det x- antal veckor sa mekanikern.. 
Känns skönt att få tillbaka sin bil som man älskar, hoppas det känns ok att köra den sedan oxå.. 
 
Igår var Tuwis på utflykt med 5 års gruppen, till flygvapenmuseet, bus dit och bus tillbaka, roligt för dom. Och barnen hade fått så mycket beröm av pedagogerna sedan att dom skötte sig exemplariskt.. roligt att höra.. 
Efter förskolan så var vi ute och latja med Fia och kids, tuwis fick mellis hemma hos dom och sedan gick vil till "stora" lekparken.. så var ute hela eftermiddagen, super mysigt.
Tycker det är så skönt och roligt att ha någon man känner, trivs med så nära nu. så man kan umgås och så.. Mycket trevligt..:D
 
Skulle ju åkt till Ullared i söndags men efter lördagens händelser så blev det inte så och uderbara fia köpte present till mig, så himla gulligt.. <3 och det passar så bra i vårt kök på våra nya hyllor, (bild kommer nedan) två böcker som är skrin kan man säga.. tack :D
 
Imorgon maskerad på dagis, tuwis ska vara askungen säger hon så upp och göra hennes hår imorgon och dagen efter fotografering så fläta hår imorgon kväll.. :D
 
Nehe, nu ska ja dricka mitt kaffe och hänga tvätt medans lill sessan sover.. 
 
ha en toppen dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0