Ligger dagen före

Sjukt, jag ligger hela tiden en dag före, inte bra alls... :( Och det är bra torsdag,, det var vääääldigt långt till fredag denna vecka...:(
 
Igår fick vi lämna in våran nya älskade pärla till verkstad, vi får något fel meddelande ang rattlåste hela tiden, och när rattlåstet väl går i så är det nästan imöjligt att öppna det..
Mogge trodde inte på mig, jag har ringt till honom och vart helt förstörd för bilen vill inte starta och jag får inte bort rattlåset och han har bara sagt att, sofia, du får ta i lite.. Inte så lätt att ta i mer när ja tar i allt ja kan.. Men iaf i måndags så fick han själv känna på hur det va.. och han förstod inte  hur jag har klarat att öppna det.. Han höll på i ca 20 min innan han fick upp det och vi kunde åka iväg.. Konstigt, eller hur?? Kändes fel och konstigt att lämna sin nya bil på verkstad redan på dagen vi hade haft den 1 månad.. Hoppas dom ringer snart och säger att det INTE är något stort, iof ska inte vi stå för konstaden men ändå.,. känns så där måste ja säga!! :(
 
Igår innan det, så var vi ute i lekparken, Tuwa stack direkt med kompisar, mamma och lillasyster var inte så roliga.. :( Nu börjar det.,, kompisar är allt, roligt för henne.. Uppmanar henne hela tiden att va ute och lek eller ta in kompsiar.. Kompisar är viktigt.. Mina kompisar är mitt allt..
Men iaf, jag och tyris var ute i lekparken och tyra fick testa på att åka rutchkana hon älksade det, hon satt i sandlådan med hink o spade, mer i munnen än i sanden men hon kände på sanden och tyckte det va skoj..:D Hon börjar bli stor hon me.. Lilla snuttan!
 

Natt nr 2 i eget rum för tyra gick inte lika bra som natt 1, hon somna hur gott som helst framt ill 23.30 då vaknade hon och ja gick upp gav henne mat och natta henne igen, men hon va lite orolig och ja försökte i ca 15-20 min men hon ville inte så då fick hon komma till mamam & pappa.. och hon somande på två röda..
även stora sessan traskade ner till oss inatt, så det va varmt och härligt...
 
tuwis är idag på dagis, skogen.. tuwis hoppa av lycka när vi kom fram, tyra och ja städar och latjar här hemma..
i em så kommer Annie och grabbarna och vi ska väl ta oss till någon lekpark, om inte verkstan ringer och säger att vi ska hämta bilen...
 
Nehe lillsessan är vaken nu bäst att ge henne lite lunch..:D
 
Ha en toppen dag..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0