Snuttan❤

Uppdatering om Tyra!

Tyra mår inte bra, vi fick åka upp till hjärtmottagningen idag kl13. Då hade inte Tyra sovit på 38h så hon var väldigt tagen och hade hög feber (39) som inte sjönk! Hosta från helvetet , snoret bara rinner och så slö!
(Som vanligt inga parkeringar på US) så Mogge släppte av mig vid södra entrén så jag o Tyra gick upp o hon somnade äntligen i min famn. Väl uppe mötte vi upp världens bästa sköterska, Jenny! Vi kunde bolla med Tyra lite för hon va så trött. Till läkaren kom älskar även honom. Per har vi haft varje gång nu då vi behövt söka hjälp då inte vår kardiolog är på plats! 

Diagnos : dubbelsidig öroninflamnation och jätte slem på lungor! Ska ha koll på hennes andning då hon kan bli påverkad.. Amimox fick vi utskrivet 2 ml x 3 i 10 dagar åter omg om hon andas konstig lr forsätter inte vill äta mycket!

I em sov hon 3h nästan oavbrutet några vakna stunder pga host attacker, men sover nu sedan 20.00. Hon hostar massa men sover igenom det, skönt! 
2doser antibiotika är givet och smärtstillande hoppas att natten blir nått bättre än natten innan 


Våran älskade krigare när ska det lugna ner sig?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0