Fredag

Äntligen fredag :) 
Tuwis va på förskolan vid 8,30 imorse då dom skulle ha julgrans plundring ! 
Så när vi kommer några min sena så är det full rulle, ena pedagogen spelar fiol och det dansas och sjungs, mysigt. Roligt och höra sedan :) 

Igår beslutades även det att jag ska återgå till jobbet dock bara helger. Se hur det känns och även ekonomiskt skönt med lite extra i kassan . Man blir ju inte riktigt rik på mammapengen :) 
Så den 8/2 kliver jag i landstingets kläder igen, känns skrämmande , läskigt men skönt oxå att få komma ifrån lite! Mysigt för Mogge o ha kidsen själv endel❤

Ihelgen är det full rulle kalas med Tuwis hela helgen, fram o tillbaka:/ o i em ska vi åka o köpa presenter till barnen som fyller :) Tuwis längtar ❤
Innan det får mamma ha kidsen en stund då ja ska till min kurator o prata lite, känns underbart. Behöver släppa lite på trycket :/ man bär på så mycket som måste ut innan man exploderar :/ 

Tyra då hon vakna i natt och ville inte somna om sp hon har vart gnällig till tusen här så nu söver ja henne se om hon kan somna snart så ja kan få lite gjort :)

Ha en toppen fredag, 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0