Onsdag

Tyra har inatt sovit gott, jag vakna av att jag hörde henne prata där uppe:) Tuwis hade kommit ner till oss i natt och sov gott på pappas sida när jag hämtade Tyra:)

Lämnade Tuwis på förskolan dom vanligt kl 9.. Tyra och jag gick hem och myste och tränade lite!

Tyra var trött vid 11 så då passa jag på att hänga upp gardiner i köket o ta ner julgardinerna så nu är all jul borta skönt :) 
Och när jag var klar med det började jag känns att huvudvärk kom smygandes men nu är jag sängliggandes har fått världens migrän, mår illa, fladdrar framför ögonen , huvudet värker ! Vill inte har inte tid! 
Detta i lägg har ni tagit 1,5h att skriva då jag ser knappt :( 
Men snart måste jag palla mig upp då Tuwis ska hämtas på förskolan ... 

Tyras framsteg:

Hon har blivit så mycket stadigare på kort tid nu ! Hon kan gå med att hålla i en hand men hon är lite feg så letargien andra handel direkt när man släpper! 
Hon kan ännu inte resa sig mot saker men man ser att hon vill men tappar intresset då hon inte kan på första förföljer :/ man känner att hon vill utvecklas ställer man henne vid vardagsrums bordet så hittar hon balansen för att få ett steg genom att hålla i bordet eller sträcka sig efter något! Hon är jätte duktig!














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0